Vakantieboerderij ReezichtGenieten van rust en ruimte in een natuurlijke omgeving!

Succes gegarandeerd voor jong en oud.
Vakantieboerderij Reezicht


Maar liefst 24 aparte slaapkamers. Zo heeft ieder voldoende privacy en nachtrust. 
Slaapkamers


Lekker bubbelen in het bubbelbad of baden in het zweet in de hete sauna!
Wellness


Een drankje nuttigen op het terras of lekker sportief op het sportveld, bij Reezicht vermaakt ieder zich prima!
Tuin en terras


Met z'n allen gezellig in één ruimte en niemand heeft last van elkaar! 
Aan de bar gezellig kletsen, een tafelspel spelen, relaxen in de zithoek enz. enz.
Living

Omgeving & tips

Bezienswaardigheden in de omgeving:

Het cultuurrijke Staphorst:

Bekijk de karakteristieke boerderijen die in opvallende kleuren geschilderd zijn. Er lopen hier nog een aantal vrouwen in klederdracht. Een bezoekje aan de veldschuur, in natuurgebied de Olde Maten, is ook zeker een bezoekje waard. Ook heb je aan de rand van Staphorst een prachtig bos, De Zwarte Dennen. Hier kun je één van de mooie wandelpaden volgen en bij de grote waterplas kun je zomers heerlijk zonnen en zwemmen.

Natuurwandelpad tegenover de boerderij in het veld.

In de zomermaanden als de weide niet te nat is, kunt u een wandeling van ca. een half uur maken op het natuurpaadje tussen de trekgaten en het lange gras. We maaien dan een mooi slingerend paadje door het veld waar u heerlijk tussen het riet en de reeën, fazanten, en overige beesten kunt lopen. Natuurlijk mag u in de wintermaanden hier ook gerust wandelen maar dan is er helaas niet de mogelijkheid om een mooi pad te maaien.

De steden Meppel en Zwolle:

Hier kunt u gezellig winkelen, genieten op een terrasje of lekker uit eten gaan.

Natuurgebied de weerribben-wieden:

U kunt hier bijvoorbeeld een fietstocht maken en genieten van de prachtige omgeving, met het vele water en uitgestrekte rietvelden met daarbij alle dieren die in dit gebied leven.

Onder andere in Wanneperveen (15 min. met de auto) kunt u een bootje huren om dit prachtige gebied vanaf het water te verkennen. Hierbij de link naar één van de vele botenverhuurders: http://www.campingaantwiede.nl/botenverhuur.php

Maak een boottocht door dit prachtige gebied. Bij varen in de wieden kunt u met de hele groep in 1 grote boot (max. 45 personen). Ook in de winter zal deze boot varen!

Voor meer informatie www.varenindewieden.nl 

Het waterrijke Giethoorn (Hollands Venetië):

Wij raden het u zeker aan om hier een fluisterbootje te huren en door het waterrijke Giethoorn te varen, om hierbij de prachtige rietgedekte boerderijtjes en de mooie natuur vanaf het water te kunnen bekijken.

Diverse musea, pretparken en zwembaden:

Museum Schoonewelle in Zwartsluis - Drukkerijmuseum in Meppel - Museumboerderij in Staphorst - Attractiepark Slagharen - Bad Hesselingen in Meppel enz. enz.

Actieve dagbestedingen:

Wilt u met de groep een paintbal gevecht spelen, een stormbaan bezoeken of een steptoch maken? Kijk dan eens op deze websites voor meer informatie:

 Beamer + scherm

Mocht u voor een spel of presentatie een beamer nodig zijn dan is dit geen probleem. Een beamer + scherm + luidspreker is hiervoor aanwezig. Deze kunt u kosteloos bij ons lenen. Geef dit aub even aan bij aankomst op de boerderij. Ook altijd leuk voor de kinderen (bij slecht weer bijvoorbeeld) om een film te kijken op groot formaat.

Wel zelf een laptop meenemen!

 

 Tips voor boodschappen, cateraars enz.

Er zijn vele goede catering bedrijven bij ons in de buurt die graag een hapje / drankje maaltijd of zelfs een complete barbecue voor u verzorgen. Ook als u de boodschappen wilt laten bezorgen voor uw verblijf dan kan dat uiteraard. Hieronder noemen we een paar bedrijven waar we goede ervaringen mee hebben:

Supermarkt Emté Mulder te Hasselt. Tel. 038-477 1811 www.supermarkthasselt.nl

Cateringservice De Patrijs te Rouveen. Tel. 0522-463412 Mob. 06-2700 2663 www.doldeskoele.nl Tevens kan men hier een biertap huren.

Warme bakker, Banketbakkerij Ekkelenkamp te Zwartsluis  Tel. 038-38 66 423

Slagerij Dick Bruintjes te Zwartsluis voor uw barbeque vlees enz. Tel. 038-38 66 396 www.slagerijbruintjes.nl

Pizzeria Bella Italia te Zwartsluis Tel. 038-3868473 www.bellaitaliazwartsluis.nl

Verder zijn er binnen 10 minuten rij afstand voldoende Chinees restaurants, en snackbars.