Vakantieboerderij ReezichtGenieten van rust en ruimte in een natuurlijke omgeving!

Succes gegarandeerd voor jong en oud.
Vakantieboerderij Reezicht


Maar liefst 24 aparte slaapkamers. Zo heeft ieder voldoende privacy en nachtrust. 
Slaapkamers


Lekker bubbelen in het bubbelbad of baden in het zweet in de hete sauna!
Wellness


Een drankje nuttigen op het terras of lekker sportief op het sportveld, bij Reezicht vermaakt ieder zich prima!
Tuin en terras


Met z'n allen gezellig in één ruimte en niemand heeft last van elkaar! 
Aan de bar gezellig kletsen, een tafelspel spelen, relaxen in de zithoek enz. enz.
Living

Voor de kinderen

De jeugd kan zich binnen prima vermaken met de volgende spellen:

Voetbaltafel, tafeltennistafel, airhockeytafel, biljart, en sjoelbak. Ook hebben we voor de kleintjes een speciale speelhoek ingericht met diverse loopauto's en overig speelgoed.

Buiten staan er altijd een aantal skelters klaar om lekker op rond te racen op het grote terrein. Verder is er op het terras nog een zandbak en een tafeltennistafel aanwezig.

NIEUW Nu ook tegen een kleine meerprijs een SPRINGKUSSEN te huur. Prijs voor één dag € 50,- heel weekend slechts € 75,- Zie de foto hieronder van het mooie clown springkussen. Binnen 15 minuten gereed.

 

Het sportveld ligt gelijk achter de boerderij en hierop kan men vooral in de zomermaanden prima voetballen en volleybal spelen. Er staan 2 doeltjes op het veld en een Volleybalnet. Tuurlijk mag men gerust zelf een luchtkussen of buikschuifbaan meebrengen en op het veld uitstallen. Vaak is het ook leuk om op dit veld een soort zeskamp te organiseren met de gehele ploeg!

BABYS EN PEUTERS / KLEUTERS

Voor deze kinderen hebben we één box staan, een bak met speelgoed van Little People en een aantal loopauto's. Tevens zijn er 5 kinderstoelen en 5 kinderbedjes aanwezig die op elke gewenste (slaap)kamer neergezet mogen worden.

DIEREN:

Gelijk naast het sportveld is het veldje waar de twee hangbuikzwijntjes lopen. Dat vinden de kinderen altijd leuk om wat te eten te geven of om even hun harde huid te voelen. Bekijk deze grappige beesten eens als ze lekker liggen te zonnen of druk in de grond aan het wroeten zijn.

De scharrelkippen zitten vlakbij de hangbuikzwijntjes in de ren of in het hok. U mag gerust kijken of ze een eitje hebben gelegd, en dit dan lekker zelf koken of bakken.

Verder zijn er in de zomermaanden altijd twee of drie koeien aanwezig op het terrein van de boerderij. Als de kinderen dat willen mogen ze hen een zogeheten veekoek geven. Dit vinden de koeien heerlijk en de kinderen vinden het prachtig om de lange en ruwe tong van de koeien te ontdekken. Doordat ze al vanaf kalfje af aan bij ons zijn, zijn de koeien erg mak en aaibaar.